Sort Option
  • Pret
  • Camere
  • Dormitoare
  • Numar bai
  • Data adaugarii
  • Tip proprietate
  • Featured
Grid
List

Apartament 3 camere zona Primaverii

Zona Primaverii, Botosani, Botosani, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
7Picture(s)
54
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 2,model semidecomandat. Imobilul are suprafata utila de 54 mp,in zona Primaverii. Dispune de :centrala termica,gresie,faianta,termopane,usa metalica si se vinde mobilat.
55.000 EURO

Apartament 3 camere zona Util

Zona Gara, Botosani, Botosani, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
1Picture(s)
70
Va oferim spre vanzare apartament cu 3 camere, situat la parter. Imobilul are suprafata utila de 70 mp in zona Util. Apartamentul se preteaza pentru firme, birouri,etc. Are intrare separata si prin scara blocului.Este intabulat, are certificat verde, toate actele la zi si este lipsit de sarcini.
75.300 EURO

Apartament 3 camere Mamaia Nord

Mamaia Nord, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
60
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la parter in zona Mamaia Nord. Imobilul, in suprafata utila de 60 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
115.000 EURO

Apartament 3 camere Spitalul Mavromati

Zona Bazar, Botosani, Botosani, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
2Picture(s)
60
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 1 in zona Spitalul Mavromati. Imobilul, in suprafata utila de 60 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
60.000 EURO

Apartament 3 camere Stadion

Stadion, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
4Picture(s)
88
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 3 in zona Stadion. Imobilul, in suprafata utila de 88 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa. Apartamentul este dotat cu usi in interior de termopan, geamuri de termopan, izolat pe exterior, parchet, gresie, faianta, centrala termica noua, casa scarii intretinuta,centrala termica, aer conditionat etc.
170.000 EURO

Apartament 3 camere Mamaia Nord

Mamaia Nord, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
6Picture(s)
72
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la parter in zona Mamaia Nord. Imobilul, in suprafata utila de 72 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa. Apartamentul este dotat cu usi in interior de termopan, geamuri de termopan, izolat pe exterior, parchet, gresie, faianta, centrala termica noua, casa scarii intretinuta,centrala termica, aer conditionat etc.
89.000 EURO

Apartament 3 camere Mall

Zona Mall, Botosani, Botosani, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
70
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 1 in zona Mall. Imobilul, in suprafata utila de 70 mp are living, bucatarie, dormitor si baie. Apartamentul este dotat cu centrala termica, izolatie exterioara, masina de spalat rufe, tamplarie pvc, gresie/faianta, usa metalica la intrare etc.
57.000 EURO

Apartament 3 camere Faleza Nord

Faleza Nord, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
80
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 4 in zona Faleza Nord. Imobilul, in suprafata utila de 80 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa. Apartamentul este dotat cu centrala termica, izolatie exterioara si interioara, tamplarie pvc, geamuri termopan, loc de parcare, gresie/faianta, masina de spalat, parchet, usa metalica la intrare etc.
96.000 EURO

Apartament 3 camere Tomis Plus-Boreal

Tomis Plus-Boreal, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
7Picture(s)
82
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 3 in zona Tomis Plus - Boreal. Imobilul, in suprafata utila de 82 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
122.000 EURO

Apartament 3 camere Duminica Mare

Zona Grivita, Botosani, Botosani, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
2Picture(s)
70
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 1 in zona Duminica Mare. Imobilul, in suprafata utila de 70 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa. Apartamentul este dotat cu usi in interior de termopan, geamuri de termopan, izolat pe exterior, parchet, gresie, faianta, centrala termica noua, casa scarii intretinuta,centrala termica, aer conditionat etc.
70.000 EURO

Apartament 3 camere Scoala nr 11

Zona Unicat, Botosani, Botosani, Romania

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
6Picture(s)
68
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 2 in zona Scoala 11. Imobilul, in suprafata utila de 68 mp are living, bucatarie, dormitor si baie. Apartamentul este dotat cu centrala termica, izolatie exterioara, masina de spalat rufe, tamplarie pvc, gresie/faianta, usa metalica la intrare etc.
52.000 EURO

Apartament 3 camere Primaverii

Zona Primaverii, Botosani, Botosani, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
67
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la parter in zona Primaverii. Imobilul, in suprafata utila de 67 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa. Apartamentul este dotat cu usi in interior de termopan, geamuri de termopan, izolat pe exterior, parchet, gresie, faianta, centrala termica noua, casa scarii intretinuta,centrala termica, aer conditionat etc.
58.500 EURO

Apartament 3 camere Tomis 3

Tomis III, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
67
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 3 in zona Tomis 3. Imobilul, in suprafata utila de 67 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa. Apartamentul este dotat cu usi in interior de termopan, geamuri de termopan, izolat pe exterior, parchet, gresie, faianta, centrala termica noua, casa scarii intretinuta,centrala termica, aer conditionat etc.
95.000 EURO

Apartament 3 camere Stejari

Zona Stejari, Botosani, Botosani, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
5Picture(s)
67
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 4 in zona Stejari. Imobilul, in suprafata utila de 67 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa. Apartamentul este dotat cu usi in interior de termopan, geamuri de termopan, izolat pe exterior, parchet, gresie, faianta, centrala termica noua, casa scarii intretinuta,centrala termica, aer conditionat etc.
55.000 EURO

Apartament 3 camere Tomis Nord

Tomis Nord, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
0
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 5 in zona Tomis Nord. Imobilul, in suprafata utila de 67 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
89.999 EURO

Apartament 3 camere Stejari

Zona Stejari, Botosani, Botosani, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
78
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 4 in zona Stejari. Imobilul, in suprafata utila de 78 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa. Apartamentul este dotat cu centrala termica, izolatie exterioara si interioara, tamplarie pvc, geamuri termopan, loc de parcare, gresie/faianta, masina de spalat, parchet, usa metalica la intrare etc.
59.500 EURO

Apartament 3 camere Faleza Nord

Faleza Nord, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
105
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 8 in zona Faleza Nord. Imobilul, in suprafata utila de 105 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa. Apartamentul este dotat cu usi in interior de termopan, geamuri de termopan, izolat pe exterior, parchet, gresie, faianta, centrala termica noua, casa scarii intretinuta, centrala termica, aer conditionat etc.
149.500 EURO

Apartament 3 camere Savenilor

Zona Parcul Tineretului, Botosani, Botosani, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
5Picture(s)
68
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 2 in zona Savenilor. Imobilul, in suprafata utila de 68 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa. Apartamentul este dotat cu centrala termica, izolatie exterioara si interioara, tamplarie pvc, geamuri termopan, loc de parcare, gresie/faianta, masina de spalat, parchet, 2 balcoane, usa metalica la intrare etc.
55.500 EURO

Apartament 3 camere Tomis Plus

Tomis Plus-Boreal, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
7Picture(s)
75
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 3 in zona Tomis Plus. Imobilul, in suprafata utila de 75 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
135.000 EURO

Apartament 3 camere Calea Nationala, Farmacia Anca

Zona Stadion, Botosani, Botosani, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
2Picture(s)
61
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 4 in zona Calea Nationala, Farmacia Anca. Imobilul, in suprafata utila de 61 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
66.000 EURO

Apartament 3 camere Inel 1

Inel I, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
12Picture(s)
76
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 1 in zona Inel 1. Imobilul, in suprafata utila de 76 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa. Apartamentul este dotat cu centrala termica, izolatie exterioara si interioara, tamplarie pvc, geamuri termopan, loc de parcare, gresie/faianta, masina de spalat, parchet, balcon deschis, usa metalica la intrare etc.
117.500 EURO

Apartament 3 camere C.E.T

Cet, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
9Picture(s)
71
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 3 in zona CET. Imobilul, in suprafata utila de 71 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa. Apartamentul este dotat cu centrala termica, izolatie exterioara si interioara, tamplarie pvc, geamuri termopan, loc de parcare, gresie/faianta, masina de spalat, parchet, 2 balcoane, usa metalica la intrare etc.
85.000 EURO

Apartament 3 camere Campus

Campus, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
14Picture(s)
101
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 8 in zona Campus. Imobilul, in suprafata utila de 101 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
180.000 EURO

Apartament 3 camere Primaverii

Zona Primaverii, Botosani, Botosani, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
2Picture(s)
50
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la parter in zona Primaverii. Imobilul, in suprafata utila de 50 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa. Apartamentul este dotat cu centrala termica, izolatie exterioara si interioara, tamplarie pvc, geamuri termopan, gresie/faianta, masina de spalat, parchet, balcon si beci, usa metalica la intrare etc.
49.000 EURO

Apartament 3 camere Tomis Plus

Tomis Plus-Boreal, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
85
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 2 in zona Tomis Plus. Imobilul, in suprafata utila de 85 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
138.000 EURO

Apartament 3 camere Inel II

Inel II, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
48
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 1 in zona Inel II. Imobilul, in suprafata utila de 48 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
63.000 EURO

Apartament 3 camere zona Directia Muncii

Zona Mall, Botosani, Botosani, Romania

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
5Picture(s)
54
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 4 in zona Directia Muncii. Imobilul, in suprafata utila de 54 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
65.000 EURO

Apartament 3 camere Centru

Centru, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
7Picture(s)
80
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 2 al unei vile in zona Centru. Imobilul, in suprafata utila de 80 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
83.200 EURO

Apartament 2 camere Inel II

Inel II, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
85
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 2 in zona Inel II. Imobilul, in suprafata utila de 85 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
145.000 EURO

Apartament 3 camere Casa de Cultura

Coiciu, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
7Picture(s)
70
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 8 in zona Casa de Cultura. Imobilul, in suprafata utila de 70 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
88.300 EURO

Apartament 3 camere BCR, Primaverii

Zona Primaverii, Botosani, Botosani, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
2Picture(s)
63
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 4 in zona BCR, Primaverii. Imobilul, in suprafata utila de 63 mp, are un living, bucatarie open space, zona de luat masa, hol, dormitor, baie si balcon generos de unde se poate admira marea.
60.000 EURO

Apartament 3 camere Trocadero

Anadalchio, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
10Picture(s)
95
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 6 in zona Trocadero. Imobilul, in suprafata utila de 95 mp are 2 dormitoare, 2 bai, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
119.000 EURO

Apartament 3 camere Tomis Nord

Tomis Nord, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
70
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la parter in zona Tomis Nord. Imobilul, in suprafata utila de 70 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
120.000 EURO

Apartament 3 camere Tomis III

Tomis III, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
50
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 9 in zona Tomis III. Imobilul, in suprafata utila de 50 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
71.000 EURO

Apartament 3 camere Mamaia Nord

Mamaia Nord, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
10Picture(s)
80
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 5 in zona Mamaia Nord. Imobilul, in suprafata utila de 80 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
195.000 EURO

Apartament 3 camere Imparat Traian

Zona Imparat Traian, Botosani, Botosani, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
70
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 1 in zona Imparat Traian. Imobilul, in suprafata utila de 70 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
50.000 EURO

Apartament 3 camere Primaverii

Zona Primaverii, Botosani, Botosani, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
2Picture(s)
52
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 2 in zona Primaverii. Imobilul, in suprafata utila de 52 mp are 2 dormitoare,2 bai, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
48.000 EURO

Apartament 3 camere Tribunal

Zona Bulevard, Botosani, Botosani, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
80
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la parter in zona Tribunal. Imobilul, in suprafata utila de 80 mp, are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie.
93 EURO

Apartament 3 camere Mamaia Nord

Mamaia Nord, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
86
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 4 in zona Mamaia Nord. Imobilul, in suprafata utila de 86 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa. Apartamentul este dotat cu centrala termica, izolatie exterioara si interioara, tamplarie pvc, geamuri termopan, loc de parcare, gresie/faianta, masina de spalat, parchet, usa metalica la intrare etc.
149.000 EURO

Apartament 3 camere Tomis Plus

Tomis Plus-Boreal, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
5Picture(s)
70
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 3 in zona Tomis Plus. Imobilul, in suprafata utila de 70 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie. Apartamentul este dotat cu centrala termica, izolatie exterioara si interioara, tamplarie pvc, geamuri termopan, loc de parcare, gresie/faianta, masina de spalat, parchet, balcon deschis, usa metalica la intrare etc.
115.000 EURO

Apartament 3 camere Inel II

Inel II, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
6Picture(s)
76
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 3 in zona Inel II. Imobilul, in suprafata utila de 76 mp, are 2 dormitoare,2 bai, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
93 EURO

Apartament 3 camere Faleza Nord

Faleza Nord, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
11Picture(s)
63
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 3 in zona Faleza Nord. Imobilul, in suprafata utila de 63 mp, are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
118.000 EURO

Apartament 2 camere Tomis II

Tomis II, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
70
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 4 in zona Tomis II. Imobilul, in suprafata utila de 70 mp, are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
120.000 EURO

Apartament 3 camere Inel II

Inel II, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
7Picture(s)
86
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 3 in zona Inel II. Imobilul, in suprafata utila de 86 mp, are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
120.000 EURO

Apartament 3 camere Stadion

Zona Stadion, Botosani, Botosani, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
76
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 7/8 in zona Stadion. Imobilul, in suprafata utila de 76 mp, are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
76.000 EURO

Apartament 3 camere Gara

Gara, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
11Picture(s)
80
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 3 in zona Gara. Imobilul, in suprafata utila de 80 mp, are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie. Apartamentul este dotat cu centrala termica, izolatie exterioara si interioara, tamplarie pvc, geamuri termopan, loc de parcare, gresie/faianta, masina de spalat, parchet, balcon deschis, usa metalica la intrare etc.
129.000 EURO

Apartament 3 camere Faleza Nord

Faleza Nord, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
74
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 3 in zona Faleza Nord. Imobilul, in suprafata utila de 74 mp, are 2 dormitoare, 2 bai, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
130.000 EURO

Apartament 3 camere Unirii

Zona Unirii, Botosani, Botosani, Romania

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Picture(s)
59
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 1 in zona Unirii. Imobilul, in suprafata utila de 59 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
71.000 EURO

Apartament 3 camere zona Scoala 7

Zona Liceul Electro, Botosani, Botosani, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
9Picture(s)
50
EXCLUSIVITATE!! Va oferim spre vanzare apartament cu 3 camere in zona Scoala 7 ,model semidecomandat,situat la etajul 4 cu pod. Dispune de centrala termica,termopane partial,mobilat si utilat,izolatie. Are suprafata de 50 mp utili plus o boxa.
45.000 EURO

Apartament 3 camere pod IPMC

Bratianu, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
70
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 4/4 in zona pod IPMC. Imobilul, in suprafata utila de 70 mp, are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
85.000 EURO

Apartament 3 camere Inel II

Inel II, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
102
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 5/5 plus mansarda in zona Inel II. Imobilul, in suprafata utila de 102 mp, dispune de o bucatarie si living spatioase, open space, un dormitor generos si o baie la parter, iar la mansarda un dormitor si o baie.
125.000 EURO

Apartament 3 camere Tomis Nord

Tomis Nord, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
65
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 6 in zona Tomis Nord. Imobilul, in suprafata utila de 65 mp, are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie. Apartamentul este dotat cu centrala termica, izolatie exterioara si interioara, tamplarie pvc, geamuri termopan, loc de parcare, gresie/faianta, masina de spalat, parchet, balcon deschis, usa metalica la intrare etc.
83.000 EURO

Apartament 3 camere Piata Mare

Zona Piata Mare, Botosani, Botosani, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
80
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la parter in zona Piata Mare. Imobilul, in suprafata utila de 80 mp, are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
90.000 EURO

Apartament 3 camere Tomis 1

Tomis I, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
2Picture(s)
66
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 9 in zona Tomis 1. Imobilul, in suprafata utila de 66 mp, are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
80.000 EURO

Apartament 3 camere Stefan Luchian

Zona Stadion, Botosani, Botosani, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
90
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 3 in zona Stefan Luchian. Imobilul, in suprafata utila de 90 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
70.000 EURO

Apartament 3 camere Tomis Nord

Tomis Nord, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
9Picture(s)
80
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 9 in zona Tomis Nord. Imobilul, in suprafata utila de 80 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
150.000 EURO

Apartament 3 camere Gara

Gara, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
7Picture(s)
74
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la parter in zona Gara. Imobilul, in suprafata utila de 74 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
120.000 EURO

Apartament 3 camere Tomis II

Tomis II, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
50
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 3 in zona Tomis II. Imobilul, in suprafata utila de 50 mp are 2 dormitoare, living si bucatarie open-space, renovat recent avand dotari de calitate.
76.000 EURO

Apartament 3 camere Inel I

Inel I, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
13Picture(s)
77
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 2 in zona Inel I. Imobilul, in suprafata utila de 77 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
155.000 EURO

Apartament 3 camere Romarta

Zona Piata Mare, Botosani, Botosani, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
84
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 7 in zona Romarta. Imobilul, in suprafata utila de 84 mp are 2 dormitoare mari, hol, 2 bai, bucatarie si sufragerie spatioasa.
86.000 EURO

Apartament 3 camere Inel 2

Inel II, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
7Picture(s)
66
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 4 in zona Inel 2. Imobilul, in suprafata utila de 66 mp are 2 dormitoare mari, hol, baie, bucatarie si sufragerie spatioasa. Apartamentul este dotat cu centrala termica, izolatie exterioara, tamplarie pvc, geamuri termopan, aer conditionat, masina de spalat, gresie/ faianta, balcon inchis, usa metalica la intrare etc.
95.000 EURO

Apartament 3 camere Tomis Plus

Tomis Plus-Boreal, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
6Picture(s)
70
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la parter construit in anul 2013 in zona Tomis Plus. Imobilul, in suprafata utila de 70 mp are 2 dormitoare mari, hol, baie, bucatarie si sufragerie spatioasa.
99.000 EURO

Apartament 3 camere Cartier CET

Cet, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
5Picture(s)
74
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 4 in zona Cartier CET. Imobilul, in suprafata utila de 74 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
73 EURO

Apartament 3 camere Mamaia Nord

Mamaia Nord, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
70
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 4/4 in zona Mamaia Nord. Imobilul, in suprafata utila de 70 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
85.000 EURO

Apartament 3 camere Carrefour

Zona Carrefour, Botosani, Botosani, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
67
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 3 in zona Carrefour. Imobilul, in suprafata utila de 67 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
72.500 EURO

Apartament 3 camere Primaverii-BCR

Zona Primaverii, Botosani, Botosani, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
2Picture(s)
68
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 4 in zona Primaverii-BCR. Imobilul, in suprafata utila de 68 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
65.000 EURO

Apartament 3 camere Tomis Nord

Tomis Nord, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
47
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 1 in zona Tomis Nord. Imobilul, in suprafata utila de 47 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
75.000 EURO

Apartament 3 camere Tomis I

Tomis I, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
70
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 2 in zona Tomis I. Imobilul, in suprafata utila de 70 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
115.000 EURO

Apartament 3 camere Grivita

Zona Grivita, Botosani, Botosani, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
7Picture(s)
65
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la parter in zona Grivita. Imobilul, in suprafata utila de 65 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
68.000 EURO

Apartament 3 camere Cartier CET

Cet, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
7Picture(s)
58
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la parter in zona Cartier CET. Imobilul, in suprafata utila de 58 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
78.000 EURO

Apartament 3 camere Tomis 3

Tomis III, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
7Picture(s)
72
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 2 in zona Tomis 3. Imobilul, in suprafata utila de 72 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
100.000 EURO

Apartament 3 camere Tomis Plus

Tomis Plus-Boreal, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
59
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 2 in zona Tomis Plus. Imobilul, in suprafata utila de 59 mp are 2 dormitoare mari, hol, baie, bucatarie si sufragerie spatioasa. Apartamentul este dotat cu centrala termica, izolatie exterioara, tamplarie pvc, geamuri termopan, aer conditionat, masina de spalat, gresie/ faianta, balcon inchis, usa metalica la intrare etc.
81.000 EURO

Apartament 3 camere Centru

Centru, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
7Picture(s)
60
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 10 in zona Centru. Imobilul, in suprafata utila de 60 mp are 3 camere, 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si living spatios.
70.800 EURO

Apartament 3 camere Tomis II

Tomis II, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
7Picture(s)
70
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 4 in zona Tomis II. Imobilul, in suprafata utila de 70 mp are 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
120.000 EURO

Apartament 3 camere Inel II

Inel II, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
65
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 4 in zona Inel II. Imobilul, in suprafata utila de 65 mp are 3 camere, 2 dormitoare, baie, bucatarie, hol si sufragerie spatioasa.
79.000 EURO

Apartament 3 camere Primaveri

Zona Primaverii, Botosani, Botosani, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
7Picture(s)
69
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 1 in zona Primaverii. Imobilul, in suprafata utila de 69 mp are 3 camere, 2 dormitoare mari, baie, bucatarie si sufragerie. Apartamentul este recent renovat, este izolat termic, geamuri termopan, debara, dressing, 2 balcoane, electrocasnice si mobilier nou, centrala termica noua, garaj din caramida si cu beci etc.
69.900 EURO

Apartament 3 camere Scoala nr 17

Zona Primaverii, Botosani, Botosani, Romania

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
6Picture(s)
67
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 1 in zona Scoala nr 17. Imobilul, in suprafata utila de 67 mp are 3 camere, 2 dormitoare mari, 2 baie, hol, bucatarie si sufragerie spatioasa.
73.000 EURO

Apartament 3 camere Inel I

Inel I, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
7Picture(s)
68
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 4 in zona Inel I. Imobilul, in suprafata utila de 68 mp are 3 camere, 2 dormitoare, bucatarie, baie, hol si sufragerie. Apartamentul este dotat cu centrala termica, izolatie exterioara, tamplarie pvc, geamuri termopan, balcon, aer conditionat, gresie/faianta, masina de spalat etc. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.
82.500 EURO

Apartament 3 camere Inel I

Inel I, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
7Picture(s)
75
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 8 in zona Inel I. Imobilul, in suprafata utila de 75 mp are 3 camere, 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si sufragerie. Apartamentul este dotat cu 2 balcoane inchise, centrala pe gaze, hidroizolatie, izolatie exterioara, masina de spalat, geamuri termopan, frigider, gresie/faianta, aer conditionat , etc.
89.000 EURO

Apartament 3 camere Tomis Plus

Tomis Plus-Boreal, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
70
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la parter in zona Tomis Plus. Imobilul, in suprafata utila de 70 mp are 3 camere, 2 dormitoare, baie, hol, sufragerie si bucatarie. Apartamentul este dotat cu gaze, cablu tv, internet, masina de spalat, tamplarie pvc, geamuri termopan, balcon, usa metalica la intrare, centrala termica, aer conditionat etc.
160.000 EURO

Apartament 3 camere Tomis I

Tomis I, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
11Picture(s)
72
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 2 in zona Tomis 1. Imobilul, in suprafata utila de 72 mp are 3 camere, 2 dormitoare, sufragerie, bucatarie si baie.
115.000 EURO

Apartament 3 camere Km 4-5

Km 4-5, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
7Picture(s)
47
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 1 construit in anul 2013 in zona Km 4-5. Imobilul, in suprafata utila de 74 mp are 3 camere, 2 dormitoare, baie, hol, sufragerie si bucatarie.
89.000 EURO

Apartament 3 camere Centru

Centru, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Picture(s)
55
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la parter construit in anul 2018 in zona Centru. Imobilul, in suprafata utila de 55 mp are 3 camere, 2 dormitoare, baie, hol, sufragerie si bucatarie.
102.000 EURO

Apartament 3 camere Tomis Plus-Boreal

Tomis Plus-Boreal, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
7Picture(s)
93
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 2 construit in anul 1990 in zona Tomis Plus - Boreal. Imobilul, in suprafata utila de 93 mp are 3 camere, 2 dormitoare, hol, baie, sufragerie si bucatarie. Apartamentul este dotat cu centrala termica, aer conditionat, geamuri si usi de calitate (termopane), loc de parcare concesionat, lift, zona de luat masa, etc.
139.000 EURO

Apartament 3 camere Casa de Cultura

Coiciu, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
70
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 2 construit in anul 1990 in zona Casa de Cultura. Imobilul, in suprafata utila de 70 mp are 3 camere, 2 bai, bucatarie, sufragerie spatioasa si 2 dormitoare mari.
96.000 EURO

Apartament 3 camere Mamaia Nord

Mamaia Nord, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
14Picture(s)
88
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere construit in anul 2014 in zona Mamaia Nord. Imobilul, in suprafata utila de 88 mp are 3 camere, 2 dormitoare, baie, hol, buacatrie si living spatios. Apartamentul este dotat cu centrala termica, aer conditionat, tamplarie pvc, geamuri termopan, usa metalica la intrare, loc de parcare concesionat, greise, faianta si parchet, etc.
169.000 EURO

Apartament 3 camere Faleza Nord

Faleza Nord, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
85
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 8 construit in anul 1990 in zona Faleza Nord. Imobilul, in suprafata utila de 85 mp are 3 camere, 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si living spatios. Apartamentul este dotat cu centrala termica, aer conditionat, tamplarie si geamuri termopan, gresie, faianta, parchet, vedere frontala catre mare, necesita cateva renovari.
139.000 EURO

Apartament 3 camere Tomis III

Tomis III, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
15Picture(s)
68
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 6 construit in anul 1977 in zona Tomis III. Imobilul, in suprafata utila de 68 mp are 2 dormitoare mari, sufragerie, baie, hol si bucatarie. Apartamentul este dotat cu doua balcoane, centrala termica, geamuri termopan, tamplarie pvc, usa metalica la intrare, faianta, fresie, parchet laminat, 2 aparate de aer conditionat etc.
88.000 EURO

Apartament 3 camere ICIL

ICIL, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
7Picture(s)
65
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 4 construit in anul 1977 in zona ICIL. Imobilul, in suprafata utila de 65 mp are 2 dormitoare mari, living, baie, bucatarie si hol spatios.
118.000 EURO

Apartament 3 camere Inel II

Inel II, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Picture(s)
59
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 4 construit in anul 1977 in zona Inel II. Imobilul, in suprafata utila de 59 mp are 2 dormitoare mari. living spatios, baie, bucatarie si hol. Apartamentul este dotat cu centrala termica, izolatie exterioara din polistiren, tamplarie pvc, geamuri termopan, parchet, faianta si gresie, usa metalica la intrare etc.
75.000 EURO

Apartament 3 camere Primaverii

Zona Primaverii, Botosani, Botosani, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
6Picture(s)
62
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la parter construit in anul 1977 in zona Primaverii. Imobilul, in suprafata utila de 62 mp are 3 camere, 2 dormitoare, baie, hol, sufragerie si bucatarie. Apartamentul este dotat cu centrala termica, izolatie exterioara, tamplarie pvc, geamuri termopan, faianta, gresie, parchet, usa metalica la intrare etc.
65.000 EURO

Apartament 3 camere Elvila

Zona Centrul Vechi, Botosani, Botosani, Romania

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Picture(s)
67
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 3 construit in anul 1977 in zona Elvila. Imobilul, in suprafata utila de 67 mp are 3 camere, 2 dormitoare, 2 bai, hol, boxa si bucatarie.
65.000 EURO

Apartament 3 camere Faleza Nord

Faleza Nord, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
74
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 4 construit in anul 1977 in zona Faleza Nord. Imobilul, in suprafata utila de 74 mp are 3 camere, 2 dormitoare, 2 balcoane, 2 bai, bucatarie si living spatios.
102.000 EURO

Apartament 3 camere Palazu Mare

Palazu Mare, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
9Picture(s)
109
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 3 construit in anul 2020 in zona Palazu Mare. Imobilul, in suprafata utila de 109 mp are 3 camere, 2 dormitoare mari, hol, baie, bucatarie si living spatios. Apartamentul este dotat cu centrala termica, tamplarie pvc, aer conditionat, geamuri termopan, loc de parcare concesionat, garaj pentru 2 masini, gresie, faianta si parchet etc.
120.000 EURO

Apartament 3 camere Gara

Gara, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Picture(s)
77
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la parter construit in anul 1990 in zona Gara. Imobilul, in suprafata utila de 77 mp are 3 camere, 2 dormitoare, baie, hol, bucatarie si living open space. Apartamentul este dotat cu centrala termica, izolatie exterioara cu polistiren, tamplarie pvc, faianta, gresie si parchet, geamuri termopan, frigider, masina de spalat etc.
105.000 EURO

Apartament 3 camere Dorally Mall

Km 5, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
87
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 2 construit in anul 2018 in zona Dorally Mall. Imobilul, in suprafata utila de 87 mp are 3 camere, 2 dormitoare, camera de zi ,bucatarie, hol, 2 balcoane si 2 bai.
115.000 EURO

Apartament 3 camere Tomis III

Tomis III, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
56
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 3 construit in anul 1977 in zona Tomis III. Imobilul, in suprafata utila de 56 mp are 3 camere, 2 dormitoare, baie, bucatarie, hol si living. Apartamentul este dotat cu centrala termica, aer conditionat, tamplarie pvc, izolatie exterioara din polistiren, geamuri termopan, parchet, gresie, faianta, usa metalica la intrare etc.
81.500 EURO

Apartament 3 camere Faleza Nord

Faleza Nord, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
10Picture(s)
71
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 2 al unei vile construita in anul 2007 in zona Faleza Nord. Imobilul, in suprafata utila de 71 mp are 3 camere, un living tip open space, cu bar si bucatarie, fiecare dintre cele 2 dormitoare are propria zona de dressing, iar dormitorul princial are acces direct la una dintre bai.
110.000 EURO

Apartament 3 camere zona Brotacei

Tomis Nord, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
8Picture(s)
49
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul 2 construit in anul 1977 in zona Brotacei. Imobilul, in suprafata utila de 49 mp are 3 camere, 2 dormitoare, baie, bucatarie, hol si sufragerie spatioasa.
69.000 EURO

Apartament 3 camere Mamaia Nord

Mamaia Nord, Constanta, Constanta, Romania

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
14Picture(s)
88
Va oferim spre vanzare apartament de 3 camere, situat la etajul parter construit in anul 2014 in zona Mamaia Nord.
169.000 EURO
589 Results returned.Per Page