Blog

Exclusivitate

☀☀☀☀☀In Botosani locuiești, in Constanța investești! Noi îți vindem apartamentul, tu îl cumperi și apoi îl poți închiria, noi ne ocupam și de administrarea lui si de găsirea clienților pentru închiriere. Cerintele pentru imobile pe litoralul romanesc sunt foarte mari, agentia imobiliara “Ella Imobiliare” vine in intampinarea dumneavoastra in EXCLUSIVITATE cu OFERTE mai bune decât

0 comments
asigurare-locuinte

Asigurarile de locuinte

Asigurarile pentru locuinte au devenit obligatorii din anul 2013, pentru imobilele construite dupa anul 1941, si a caror constructie au structura din beton, beton armat sau caramida, iar materialele din care sant construite sa fie necombustibile.

0 comments
renovare-locuinta

Despre renovarea proprietatii

Cumpărarea unui apartament sau a unei case individuale este un pas important, dar abia după finalizarea achiziției intervin responsabilitățile statutului de proprietar. Lucrările de întreținere și reparații sunt esențiale și nu trebuie scăpate din vedere.

0 comments
despre-prima-casa

Despre Prima Casa

Programul Prima Casă este o alternativă atractivă și avantajoasă pentru achiziția unei locuințe, de aceea a fost și atât de popular în ultimii ani, devenind principala modalitate de achiziție de pe segmentul rezidențial, cu precadere pentru familiile tinere.

0 comments

 


Facebook